Detartraj Profesional

MegaSmile Retea de clinici dentare Profesionale

59Lei

Expira

Valoare
150Lei
Reducere
61%
Economisesti
91Lei

Timp ramas pentru cumparare

1529 au cumparat

Oferta este activa

Valabil din 22 Martie 2016, 5:12 pm

Promotie

Pretul include Detartraj ultrasonic si PERIAJ profesional pe ambele arcade pentru indepartarea tartrului si placii bacteriene.

Conditiile

Oferta este valabila doar intre orele 11:00 - 13:00 Oferta este valabila pe baza cuponului aferent si o programare in prealabil.

Stomatologia tine de fiecare data de sanatatea dintilor. Pentru a obtine un zambet frumos, stralucitor si fara carii sau alte probleme orale, este necesar a vizita medicul stomatolog de cel putin de doua ori pe an. Pentru asta, se recomanda vizitarea unui cabinet dentar care sa se ocupe cu profesionalism de toate aceste interventii. Totusi, stomatologia nu se refera numai la tratarea dintilor in urma neingrijirii potrivite a acestora. De asemenea, este vorba si de indreptarea dintilor, de cosmetica dentara, dar si de implanturile care duc la umplerea subtila a locurilor libere unde s-au pierdut dinti.

Problemele cu care se pot confrunta atat copiii, cat si tinerii si adultii, sunt variate si necesita un anumit tratament care sa le solutioneze. Cariile dau dureri si arata si inestetic; la fel o fac si dintii strambi sau incalecati. Pentru a contracara efectele daunatoare ale consumului de anumite alimente si bauturi sau pentru a indrepta anumite defecte din nastere legate de aspectul danturii, trebuie mers la medicul dentist care va gasi o solutie optima pentru fiecare caz in parte.

Estetica este foarte importanta atunci cand ne cream o prima impresie despre cineva. Felul in care arata, in care se prezinta, dar si felul in care vorbeste si zambeste o persoana este important. Asadar, a avea dinti curati, frumosi si sanatosi este dorinta tuturor dintre noi. Pentru asta, vizita periodica la un cabinet stomatologic nu trebuie ratata. La clinica de stomatologie avansata Megasmile, tratamentele dentare existente in oferta de servicii includ implantul dentar, coroanele dentare, estetica dentara, dar si montarea de aparate dentare pentru corectarea dintilor si serviciile de stomatologie generala.

Una dintre principalele sarcini ale stomatologiei generale este de a incuraja prevenirea afectiunilor cavitatii bucale. Pentru asta, este necesara o educatie potrivita in acest sens, educatie legata de o igiena orala adecvata si controale periodice furnizate de catre medicii stomatologi ca specialistii de la cabinetul Megasmile.

MegaSmile Retea de clinici dentare

http://www.MegaSmile.ro
MegaSmile sector 2 -Piata Iancului

mihai bravu 108 , bucuresti
0737044455

Get directions
MegaSmile sector 1 -Plevnei

Plevnei 44 , Bucuresti
0737044466

Get directions
MegaSmile sector 6 -Militari

Dreptatii 10 , Bucuresti
0737044477

Get directions
MegaSmile Sector 4 -Tineretului

Constantin Radulescu Motru 29, Bucuresti
0737044444

Get directions
MegaSmile Sector 3 -Unirii

Sf. Vineri 10 , Bucuresti
0758544544

Get directions
© 2012-2017 MegaSmile.ro All Rights Reserved.