Cel mai Avansat Aparat Dentar Sistem Damon Clear

Preț: 4,500.00 RON
Preț nou: 2,999.00 RON
Reducere: 33.4%
- 30 Decembrie 2017
Categorii
Aparat Dentar

Programeaza-te Acum la cel mai apropiat cabinet

MegaSmile Sector 1 +40737044466

MegaSmile Sector 2 +40737044455

MegaSmile Sector 3 +40758544544

MegaSmile Sector 4 +40737044444

MegaSmile Sector 6 +40737044477

Promotie

Aparat Dentar fix Sistem Damon Clear Transparent 2999 Lei/ arcada

Conditiile

* Pretul Aparatului Dentar este pentru o arcada pretul nu include activari/consultatiile lunare 

* Control/Activare Aparat Denatr 75 Lei / arcada

* Oferta valabila doar cu o programare si consultatie in prealabil!

Avantaje dovedite clinic ale aparatului dentar Damon:

· calitate a rezultatelor finale cu 20% mai buna in cazul pacientilor tratati cu Damon comparativ cu cei tratati cu alte sisteme;

· timp de tratament cu pana la 30% mai scurt;
· scaderea semnificativa a numarului de programari cu pana la 50%;
· obtinerea expansiunii palatale fara/cu foarte putine dispozitive auxiliare, fara chirugie
· cu pana la 60% mai putin discomfort decat la pacientii tratati cu bracketuri conventionale;
- elimina utilizarea ligaturilor elastice
- rezolva orice anomalie fara extractii
- forte mici si constante
- recidiva scazuta cu pana la 80%

 

Ortodonția este ramura stomatologiei care se ocupa cu alinierea dinților și corectarea felului în care dinții se întâlnesc în mușcătură, dar și corectarea unor defecte ale oaselor feței care susțin dinții, cu ajutorul aparatelor dentare.

Tratamentul ortodontic se indică pentru pacienții care prezintă tulburări ale funcției și esteticii dentare și faciale datorate unor anomalii dentare sau ale maxilarelor. Scopul tratamentului ortodontic este înlăturarea acestor anomalii și menținerea în timp a rezultatelor favorabile obținute.

Tratamentul cu aparate dentare se indică la orice pacient, începând cu vârsta preșcolară, existând și vârste optime, pentru fiecare anomalie și metodă de tratament în parte. Stomatologul generalist îndrumă pacientul pentru un consult ortodontic dacă sesizează probeleme de natură ortodontică, dar și pacienții pot semnala unele defecte cum ar fi:

  • Dinți nealiniați sau înghesuiți

  • Zâmbet lipsit de armonie

  • Dinți prea puțin vizibili în surâs sau prea proeminenți

  • Dinți cu spații între ei

  • Întârzieri în erupția dinților definitivi sau probleme în evoluția dinților de lapte

  • Asimetrie dentară sau facială

  • Masticație ineficientă, îngreunată sau blocată

  • Probleme dentare care au apărut în urma extracțiilor vechi

  • Dinți migrați din cauza dezechilibrelor date de boala parodontală

În lipsa tratamentului ortodontic, problemele enumerate au consecințe a căror severitate variază de la dificultatea perierii corecte la dinții înghesuiți până la imposibilitatea masticației majorității alimentelor în situaliile complexe de probleme ale mușcăturii. Bineînțeles, neajunsurile estetice însoțesc permanent afecțiunile ortodontice.

Tratamentul ortodontic cu aparate dentare aduce beneficii pentru pacient atât în contextul sănătății sale orale, dar și în plan personal oferind încredere în propria persoană printr-un zâmbet frumos, armonios și simetric, în concordanță cu forma feței și potrivit vârstei pacientului, dinți aliniați care sunt ușor de igienizat și de menținut sănătoși, echilibru în masticație prin solicitarea optima și confortabilă a tuturor dinților în timpul alimentației.

Aparatele dentare sunt dispozitive medicale prin intermediul cărora medicul ortodont corecteazăanomaliile dentare și maxilo-faciale. Aparatele dentare pot fi fixe sau mobile, existând o varietate largă, în acord cu diversitatea problemelor ortodontice.

Aparatele dentare fixe se adresează pacienților cu dinți definitivi și particularitatea lor este că rămân fixate prin lipire pe dintți până la finalizarea tratamentului ortodontic. Aparatul dentar fix poate fi metalic sau din materiale ceramice , transparente, carea sigură pacientului confort și estetică pe parcursul tratamentului ortodontic. Montarea aparatului dentar fixeste o manoperă nedureroasă care constă în lipirea aparatului pe dinți și care durează aproximativ 45 minute. După montare, în primele două zile, acomodarea cu aparatul dentar este incheiată.

Aparatele dentare mobile se amplaseaza mai ales pe dintii de lapte superiori sau inferiori, prin sisteme speciale de prindere și pot fi îndepărtate de către pacient pentru a putea fi igienizate separat de dinți care pot fi periați in mod obișnuit, fără dificultăți.

Activările aparatelor dentare, atât fixe cât și mobile, se realizează lunar. Aparatul dentar nu lucrează în lipsa controlului medicului ortodont.

Succesul tratamentului ortodontic

Tratamentul ortodontic finalizat cu succes este rezultatul unei bune colaborări între pacient şi medicul ortodont. Medicul şi echipa sa au ca obiectiv obţinerea celui mai bun rezultat posibil pentru fiecare pacient prin plan de tratament adecvat și utilizarea personalizată a aparatului dentar. Medicul ortodont se angajează să trateze fiecare pacient cu toată dedicarea și priceperea sa ultilizând tipul potrivit de aparat dentar conform necesităților pacientului. Ortodontul va contribui la o comunicare cât mai eficientă cu pacientul și îl va informa pe acesta permanent despre detaliile desfășurării tratamentului cu aparat dentar.

Durata tratamentului ortodontic variază în funcție de anomalia cu care se prezintă pacientul, vîrsta pacientului la prezentare, răspunsul individual la tratament și consecvența cu care pacientul se prezintă la activări. La începutul tratamentului, medicul ortodont poate face o estimare a perioadei de purtate a aparatului dentar.

30 Decembrie 2017

Video de ofertă

© 2012-2017 MegaSmile.ro All Rights Reserved.