Termeni si conditii

1. megasmile.ro este un site oferit de MEGASMILE.

2. Pentru utilizarea acestui site si a serviciilor oferite este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a site-ului megasmile.ro presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii.

Descriere

3. Site-ul megasmile.ro ofera utilizatorilor informatii despre clinicele stomatologice din Bucuresti ce apartin retelei de clinici stomatologice Megasmile, despre serviciile oferite de acestea si despre ofertele existente . Clientii au posibilitatea de a achizitiona un serviciu medical profesional prin achizitia de cupoane.

Copyright

4. Continutul megasmile.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau înregistrat sub nicio forma si folosind orice tip de mijloace si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, în scris, al proprietarului. 5. Megasmile.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul evaluarilor publicate de pacienti si isi rezerva dreptul de a sterge acele comentarii cu un continut discriminatoriu, rasist, obscen, injurios sau de instigare la violenta. 

 

© 2012-2017 MegaSmile.ro All Rights Reserved.